fbpx

Recensies

Hanodrive zeer aanbevolen! Hanodrive highly recommended!

Ondanks mijn drukke schema heb ik mijn motorrijbewijs gehaald bij Hanodrive. Hanodrive biedt het totale pakket voor je aan. Ik persoonlijk die nooit op een motor heeft gezeten vond het een top ervaring. Heb je angst of iets dergelijks dan helpt het team je door jouw angst heen. Het bedrijf is zeer vakkundig, betrokken en prestatiegericht. Wil jij je auto of motorrijbewijs halen, dan adviseer ik je niet om te twijfelen. Kes voor: Hanodrive. #EenTeamEenTaak

Trefwoorden: Sambal, Hanoman, Hanodrive, autorijbewijs, motorrijbewijs A, motorrijbewijs A1, motorrijbewijs A2

Anies

Dhr

Vandaag geslaagd voor motor rijbewijs, eerste examen, direct geslaagd. Dankzij de begeleiding van Ran, Kris, Sanne en Vince. Top mensen, professioneel, direct, ervaren en zeer belangrijk… altijd gezellig, oprecht en constructief. Hano drive is echt een aanrader. Ze doen waar ze voor staan. Voor mij waren ze een perfecte keuze. Veel dank toppers ! Keep up the good work 😄😉💪🏼 Zal jullie missen
Robert Vos

Robert Vos

HANODRIVE…..DE BESTE RIJSCHOOL IN NEDERLAND

Geslaagd voor mijn motorfietsrijbewijs!! Dankzij de goede, leuke en leerzame rijlessen van Hanodrive!.
Ik heb alle examens in één keer gehaald door de vakkundig gegeven lessen. De lessen waren naast enorm leerzaam ook gezellig. Betrokken, prestatiegericht en flexibel is voor mij het motto wat Hanodrive op het lijf is geschreven. Voor mij de beste Rijschool!!. Als cijfer zeker een dikke 10 met een gouden griffel. Een aanrader voor iedereen!.
BEDANKT; Ran, Kris, Vincent, Milene, Rawish, Sanne en Roy (in willekeurige volgorde).

Morad

Motor AVD

Dank allemaal en met name Ran voor het behalen van AVD binnen anderhalve week. Bijna bijzonder dat het mogelijk is om het zo snel, maar wel met goede uitleg, af te kunnen ronden. Zeker de moeite waard geweest om zelfs vanuit Amsterdam te komen lessen. Duizendmaal dank!

Christiaan

Zeer tevreden!

Zeer goede rijschool, geslaagd in een keer!

Werdt goed geholpen en ben zeer tevreden bedankt!

Danny

Geslaagd! Bedankt, Hanodrive!

Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen. Op een gegeven moment zag ik het even niet meer zitten met de AVB lessen, maar na wat extra persoonlijke aandacht hebben de instructeurs van Hanodrive me toch over de streep getrokken om verder te gaan. En daarom ben ik vandaag toch nog geslaagd ben voor mijn rijbewijs A!

Ran, Kris, Sanne, Vincent (in willekeurige volgorde 🙂 ), heel erg bedankt voor de lessen!

Noud

SUPERRIJSCHOOL !!!

Ik wou ook niet te lang wachten voor een examen, en toen vond ik Hanodrive 🙂 ik kon snel terecht bij ze en heb met veel plezier gelest bij Ran en Kris, zeker een betere motorbestuurder geworden. Ik kan deze rijschool iedereen aanraden, ze sturen je ook niet na de examen totdat je er echt klaar voor ben, en je lest nooit te kort het is echt de volle 2 uur.

Christian Mbata

Highly recommended!

I started lessons at a school in another city, but after failing my AVD and being told I had to wait > 1 month (!!) for a new exam, I looked around and found Hano. After doing a few lessons, they found me an exam spot literally a couple of days later – doing the exam quickly is really no problem with these guys!

I also have to give major props to Ran and Kris – these guys are extremely good at what they do, and even though I had done lessons at my old school, I feel like it was at Hano that I was effectively taught the fundamental skills needed to ride a bike in Holland.

Lastly, the level of service / customer focus was very refreshing compared to what you typically get in Holland. They really went out of their way to accommodate me, especially given I had to travel quite far to get to their office (I live far away).

I can’t recommend Hano enough!

Nick

Top Rijschool

Ideale rijschool voor het behalen van je motorrijbewijs.
Zeer veel aandacht voor details tijdens de lessen en altijd examenplaatsen van bijvoorbeeld Utrecht, Dordrecht, Doetinchem en andere CBR locaties.
Geen ellenlange examens wachttijden en tevens 2 uur lessen is daadwerkelijk ook 2 uur lessen.
Goede evaluatie en zeer vriendelijk en behulpzame medewerkers.
Ik raad eenieder ongeacht waar je vandaan komt deze rijschool aan.

HanoDrive nogmaals bedankt voor jullie effort.

Mvg
Marcello Cocco 👍🏼

marcello cocco

Als het goed moet.

Je bent nooit te oud om aan iets nieuws te beginnen en zo een oud gekoesterde wens uit te laten komen.
Dus de knoop doorgehakt en op aanraden van mijn broer Hanodrive gebeld. Twee dagen later zat ik op de motor.
De instructeurs bij Hanodrive zijn enthousiast en dat weten ze prima over te brengen op de motorrijders in spe.
Niet moeilijk doen. Luisteren, uitvoeren, verbeteren en doorgaan tot het voldoet en dat alles op een zeer relaxte manier. Niets afraffelen, maar veilig. Geen druk maar plezier.
Later op de weg hoor ik steeds de zin. Ok daar gaan we dan,…. rij veilig en geniet er van. Duidelijk de woorden van mensen die weten hoe mooi motorrijden kan zijn.
Hanodrive is een top rijschool waar je op een relaxte en kundige manier leert motorrijden. Het familie gevoel is al eerder genoemd, maar dat kun je niet uitleggen. Dat moet je ervaren.
Hanodrive. Doen dus.

Ruud

Hanodrive en Suzuki de perfecte combinatie om in 1x te slagen!

13 mei 2019 mijn eerste motor proefles bij Hanodrive. Hiervoor nog nooit eerder motor gereden. Vincent mijn instructeur gaf mij direct het gevoel van je kan het, wat een toffe kerel is dit! Zoals hij keer op keer zei, blijven ademen 🙂
Tijdens de eerste proefles mocht ik al snel rijden op de Suzuki SV650 wat een fantastische motor is dit! Zelfs met mijn lengte van 193 zit ik heerlijk op deze fiets. De Suzuki doet precies wat ik wil en reageert zeer fijn, wat mij als onervaren motorrijder direct een vertrouwd gevoel geeft. Gecombineerd met de perfecte, vrije en professionele begeleiding van Hanodrive, alle examens in een keer gehaald binnen 2 maanden! Inmiddels was het voor mij ook al snel duidelijk welke motor ik zou gaan rijden, je raadt het al de Suzuki SV650 in het mat zwart en is inmiddels besteld.

Dus ben je opzoek naar een rijschool die weet hoe het werkt en jou op de juiste manier begeleid dan is er maar 1 HANODRIVE.

Dankjewel voor jullie fijne persoonlijke begeleiding!

Ronald van Doorn

Rijbewijs motor in de pocket

Super rijschool.
Je word goed opgeleid en begeleid in het hele leerproces.
Ik heb binnen no time mijn motorrijbewijs gehaald en alles in 1 keer geslaagd.

Bedankt team hanodrive. Mede dankzij jullie top lessen kan ik eindelijk op mijn eigen motor stappen🏍💨

Naoual

Maatwerk!

Al enige tijd wilde ik mijn motorrijbewijs behalen. Doordat ik tegenwoordig in het buitenland woon was dit moeilijk te plannen. Belangrijk voor mij was, in een korte periode, leren motorrijden. Dit kan alleen met persoonlijke aandacht en een oplossing op maat. Ran heeft hier ontzettend zijn best voor gedaan. Hij heeft mij een compleet programma op maat aangeboden met slagingsgarantie. In iets meer dan 2 weken heb ik beide examens nagenoeg foutloos kunnen doorlopen, zonder deze persoonlijke aanpak was dit waarschijnlijk niet geluk. Ran ontzettend bedankt voor de gezellige en leerzame tijd!

Mitchell Vink

Al jaren plezier door deze heren!

Ran, Roy, Kris jullie zijn geweldig. Inmiddels al weer jaren geleden dat ik mijn motorrijbewijs bij jullie haalde en daar nog steeds wekelijks plezier van!

Erg goed om ook fijne recensies te lezen van mensen waarbij ik jullie aanraadde!

Hele mooie nieuwe motorfietsen in gebruik genomen en op weg om weer een fenomeen in de regio te worden! Ik meld mij binnenkort voor E achter B nu jullie die ook aanbieden!

Bas

Top rijschool – persoonlijk – flexibel – zeer goed

Yes ik ben geslaagd! Hanodrive heeft mij super geholpen om mijn motorrijbewijs te halen.
Binnen één week had ik mijn theorie en AVB examen in één keer behaald en amper 2 weken later was ik ook geslaagd voor mijn AVD examen.
Ik ben onwijs goed en vooral heel snel geholpen! Een rijschool met veel mogelijkheden en flexibel in zijn planning.
Het enige nadeel van zo snel terecht kunnen qua lessen en examens is dat je dus sneller klaar bent met je opleiding… het was namelijk ook hartstikke leuk en
gezellig met Ran en de rest van de crew.
Dankjewel allemaal! Nu snel mijn eigen motor uitzoeken! 😀

Melissa

Alles in 1 x

Alles in 1 x gehaald. Lijkt me duidelijk, valt niets meer aan toe te voegen.

Ernst

Top rijschool!

Zeer goede rijschool.

Na meerdere pogingen gedaan te hebben bij een andere rijschool de keuze gemaakt om over te stappen naar Ran!

Ik had dit veel eerder moeten doen. Ran geeft zeer goed les en benadrukt exact waar je zwakke punten liggen om er vervolgens samen aan te gaan werken!

Ik hoorde dingen die ik nooit eerder gehoord heb en dit resulteerde er in dat ik mijn rijbewijs heb behaald!

Helemaal super!

Bob

Hanodrive bedankt!

Na helaas een nare ervaring bij mijn vorige rijschool, ben ik via via overgestapt op Hanodrive.
Al vrij snel was daar mijn vertrouwen in het rijden terug, heb ik een fijne rij ervaring mogen opdoen en is mijn rijvaardigheid enorm verbeterd.
Met dank aan een vrije directe, stabiele en comfortabele instructeur die het uiterste uit jou weet te halen. Wat mij betreft een echte aanrader!

Hanodrive bedankt voor de fijne lessen!

Shirley

Geslaagd autorijbewijs dankzij Hanodrive!

Ik heb zeer prettig les gehad. Er werd de tijd voor me genomen en moeite gedaan om me alles goed en duidelijk uit te leggen. Ben goed klaargestoomd. Bedankt voor de fijne lessen!!

Jamona

zeer goede rijschool echt een aanrader

Bij Ran en Roy mijn motorrijbewijs gehaald in 2 weken tijd. ze zijn erg flexibel met het inplannen van lessen en examens.
op het bedrijf hangt echt een familie sfeer en heb dit als zeer prettig ervaren.
kortom goede rijschool en zeer gastvrije medewerkers.
echt een aanrader om er te gaan lessen!

Ran en Roy nogmaals bedankt!

Tom

Dhr.

Bij Roy en Ran mijn motor rijbewijs gehaald in 3 weken. In leuke sfeer lessen en ook leuk om te doen. Kritisch lesgeven om te zorgen dat je het rijbewijs ook haalt! Mooie nieuwe weg lesmotoren om mee te rijden. Aanrader!

Dick

Geslaaagd

Rano is een hele goede leermeester in auto en motor less heb me rijbewijs in 1x gehaald leuke tijd gehad gwn een super rijschool dikke aanrader

Michael

Fijne rijschool

Wij hebben binnen korte tijd allebei ons motorrijbewijs kunnen halen, fantastisch! Hele vakkundige instructeurs, daarnaast ook een plezierige manier van leren.
Verder hele flexibele tijden waardoor wij met ons drukke werk- en privéleven de rijbewijzen alsnog zeer vlot (binnen 4 weken) hebben kunnen halen.

Een echte aanrader voor iedereen die op een vakkundige, leerzame en vooral ook leuke manier zijn of haar motorrijbewijs wil halen!

Lisette en Kevin

Hartelijk dank!

Iedereen kan bij deze rijschool goed leren rijden!
Iedereen zal hier professioneel, maar ook met veel respect en geduld geholpen worden.
Veel succes , Hanodrive!

Svitlana

top rijschool!

hele goede rijschool met goede instructeurs!
alles in 1 keer gehaald
top!!

bradley

motorrijbewijs

top rijschool goede begeleiding snel mijn rijbewijs alles in 1x

steven meesters

Goed geholpen!

Perfect, snel en vakkundig geholpen door het team van Hanodrive. Echte vakmensen met passie voor motorrijden!

Tim Boonsma

perfect rijschool!!

ik ben zeer tevreden met de resultaat! motorrijbewijs binnen, dat kan bij hanodrive op minimaal termijn!

het zijn goede instructeurs zeker een aanrader.

ilias

motor

binnen twee weken deel 1 en 2 in een keer behaald, duidelijk motorijschool erg kritisch maar goeie lessen.
belangrijk goed luisteren nu snap ik waarom kortom doen als je een motorrijschool zoekt.

driss

Awesome

Geweldige rijinstructeurs, flexibel tijden en mooie prijs. Ik ben zeer snel geslaagd bij deze heren. Een echte aanrader voor iedereen.

Michel

TOPTOP!!!

Heerlijke les, zeer goede uitleg van alle instructeurs, en niet te vergeten fijne motors.

Makkelijk je afspraken in te plannen.!!

Bilal

Motorrijbewijs

Prima rijschool!
Erg duidelijk en snel!(verwacht je niet van een Surinamer Haha)
Binnen 9 dagen me rijbewijs.
Tevreden klant! Aanrader!!

Jeffrey

Motorrijbewijs

Snel me motorrijbewijs gehaald bij rijschool hanodrive??

Jordi

Zeer snel geslaagd voor het motorrijbewijs.

Ik ben naar een tip van een goede vriend van mij naar rijschool Hanoman gegaan voor het motorrijbewijs A. Daar uitgelegd te hebben dat ik het liefst gister mijn rijbewijs al wilde hebben zijn we een plan gaan samenvatten. De volgende dag kon ik gelijk aan de slag!!
Na 8 uur intensief geoefend te hebben met zeer goede begeleiding ben ik geslaagd voor het examen voertuig beheersing. Na nog eens 13 uur geslaagd voor mijn verkeersdeelneming. Al met al binnen 2 weken geslaagd voor alles!!

Positieve punten zijn:
Goede begeleiding
Erg leuke sfeer
Eigen terrein om te oefenen
En zeer snel het rijbewijs!

Aanrader!!!

Michael van Hattem

BE in een dag !!!

Hanodrive is naar mijn mening de beste rijschool van de regio. Al mijn rijbewijzen hier gehaald in een zeer korte tijd.
Onlangs mijn BE gehaald in een dag bij Hanodrive.
Hanodrive is een rijschool die de tijd voor je neemt om alles goed over te brengen. Eerlijk, goed en geen fratsen. Al mijn familie en vrienden hebben hier afgereden met top resultaten. Goed werk, ga zo door.

Brahim Benkaddour

geslaagd voor auto rijbewijs

Mijn naam is Mohamed Rakdou. 2 X GEZAKT Bij een andere rijschool. Ik werd doorverwezen naar Hanodrive en ik heb 3 lessen gereden daarna gelijk examen en ik ben geslaagd. echt een top rijschool ook heel zakelijk. Zeker een aanrader!!!

Mohamed Rakdou

Top rijschool

Nadat ik gezakt was via een andere rijschool en me examen pas 2 maanden later geboekt kon worden kwam ik via via in contact met Hanodrive, deze mensen hebben ervoor gezorgd dat ik een paar dagen later me rijbewijs binnen had. Super service en elke dag examen als je dat wilt. Helemaal goed

Erik

Motor A2

Na een aanbeveling heb ik de overstap gemaakt van een andere rijschool naar Hanodrive. Ik ben vorige week vrijdag begonnen met lessen. Ik heb 3 lessen gehad. Het is nu donderdag en ik ben geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Tijdens de eerste les had ik al meer plezier in het lessen dan bij mijn vorige rijschool. Ik vindt Hanodrive een eerlijke en betrouwbare rijschool die je niet onnodig lang laat lessen. Ik raadt iedereen aan om hier te lessen. De instructeurs hebben veel ervaring en weten dit uitstekend over te brengen.

De kwaliteit prijs verhouding van deze rijschool is uitmuntend.

Ran, ontzettend bedankt voor de moeite die u heeft gedaan om mij zo snel te laten slagen.

Girdhari

Geslaagd voor de motor!

Vandaag geslaagd voor de verkeersdeelneming. Zo blij!
Het complete pakket is nu binnen. En dat is gelukt door de prettige en rustige begeleiding van Roy en Ran.
Bedankt mannen!

Tanya Hulshof-Verheij

motorrijbewijs

De eerste dag had ik gelijk een goed gevoel bij Hanodrive rijschool .
Door mijn examen vrees is het voor mij erg moeilijk om met een rustig gevoel op te gaan voor het examen.
Hanodrive heeft veel tijd en energie gestoken in mij om mij toch zover te krijgen dat ik vandaag geslaagd ben voor het rijbewijs A.
Ran , Roy en Krishant heel erg bedankt voor alles.
Vincent Kraaijkamp

Vincent Kraaijkamp

Flexibel en doelgericht

Allereerst wil ik rijschool Hanodrive bedanken voor de super begeleiding. Ik kwam binnen met “nul” ervaring en mocht afgelopen week mijn rijbewijs in ontvangst nemen. Ik zou graag iedereen die een druk bestaan heeft rijschool Hanoman adviseren. In de avond uren kon ik er altijd lessen. Nu op naar het volgende hoofdstuk, mijn motorrijbewijs.

Mike Reijnders

Super snel afrijden bij Hanodrive

Na de eerste keer niet te zijn geslaagd voor mijn A2 (getrapt) examen kwam ik terecht bij rijschool Hanodrive. De eerste indruk was gelijk goed. Bij Hanodrive nemen ze de tijd voor je, en leggen ze alles rustig uit. Het was erg fijn dat ik zo snel af kon rijden na de eerste keer te zijn gezakt voor het examen. Hierdoor kan ik dit jaar nog genieten van het rijden op mijn nieuwe A2 motor. Ik wil Hanodrive daarom enorm bedanken!

Mike

Betrouwbare en snelle rijschool met een hands-on-mentaliteit!

Via mijn vader kwam ik terecht bij de rijschool van Hanoman. Ik had al meerdere rijscholen gesproken, maar die konden pas over 10 weken afrijden, en er was geen enkele mogelijkheid tot eerder, want volgens hen was er geen plaats bij het CBR. Ik ging langs bij hanodrive en ik legde het verhaal uit. Hanodrive vertelde dat ik al binnen twee weken mijn rijbewijs kon halen en zelfs nog eerder! Hier stond ik eerst versteld van en geloofde het eerst eigenlijk niet(excuses daarvoor;)), maar het is echt zo!!! Bij Hanodrive kun je iedere dag afrijden.
Wat vond ik dit fijn, aangezien ik nu nog twee weken vakantie had en het mooi in deze twee weken kon halen. Diezelfde dag kon ik al starten met de voertuigbeheersing en een halfuur nadat ik binnen was gelopen, zat ik al op de motor. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. Drie dagen hierna kon al het AVB examen worden ingepland en na een aantal lessen slaagde ik de eerste keer. Daarna heb ik een aantal dagen les gehad op de weg, en kon ik ook binnen één week afrijden, wat bij geen enkel ander rijschool mogelijk was. Ook dit haalde ik in één keer. Al met al, zeer tevreden over deze rijschool. Men hanteert hier een echte hands-on-mentaliteit, zijn erg flexibel, en hebben gewoon een echt goede service. Samengevat ben ik meer dan tevreden en raad ik iedereen aan om hier in opleiding te gaan om snel en veilig je motorrijbewijs te halen! Hanodrive Bedankt!!!

Anne de Leeuw

WAT EEN TOP RIJSCHOOL ?

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald in 1x . Ben via via terecht gekomen bij rijschool hanodrive , er word op een zeer goede manier les gegeven , maar dat kan ook bijna niet anders de beste heren zitten meer dan 25jaar in het vak , en dat is goed terug te zien ! ik raad het iedereen aan . Ik wil jullie graag bedanken voor de zeer prettige rijopleiding ,
Groet een tevreden klant !

Youssef

Motorrijbewijs!, SUPER SNEL!!

Ik kreeg de tip van 2 familieleden om mijn motorrijlessen bij Rijschool Hanodrive Vianen te nemen. Doordat zij zeer goede ervaringen hadden met de rijschool heb ik het advies opgevolgd en een proefles gepland. Ik voelde me direct op mijn gemak. Heel fijn dat er heel flexibel rijlessen ingeroosterd kunnen worden. Ik kom zelf uit Rotterdam en ben ongeveer een uur onderweg naar de rijschool, het was dus heel fijn om op één dag meerdere uren te lessen. Op mijn verzoek heeft Roy Hanoman mij binnen 2 dagen klaargestoomd voor het avb examen die ik in één keer gehaald heb. Roy gaf mij uitstekende tips en liet precies zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden. Daarna heb ik een theoriecursus bijgewoond, ook dit was zéér leerzaam! Ik kreeg een theoriepakket mee om thuis te studeren, 3 dagen later…geslaagd voor de motortheorie! De lessen op de weg gingen in het begin wat minder goed, ik had moeite om de juiste kijk momenten te kiezen, Ran Hanoman heeft meerdere keren de tijd en moeite genomen om mij dit uitvoerig uit te leggen en te laten zien.
De ervaring van de instructeurs spat er vanaf.
Gouden tip om hier mijn motorrijbewijs te halen! Bedankt Rijschool Hanodrive!!

Diego Madretsma

Diego Madretsma

Motor

Na 20 jaar toch terug gekomen bij hano(man)drive. Wat toen als een gastvrije rijschool was is in de jaren erna niet verandert, en nu toch dolgelukkig met het toevoegen van de A aan me rijbewijs, behulpzaam aardig en alles stellen ze in het mogelijk om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, hanodrive, heel hartelijk bedankt mvg Marc Abeleven

Marc Abeleven

Ervaring motor examen Utrecht bij Hanodrive

Ik was op zoek naar een rijschool in Utrecht. Vanwege goede ervaringen die ik om mij heen hoorde over Rijschool Hanodrive Vianan uiteindelijk voor hun gekozen. Een goede keuze! In eerste instantie pakte Roy vakkundig mijn bijzondere verrichtingen op. Na 6 lessen kon ik deze bij het CBR halen. Hierna met Ran en Kris de weg op voor de motor weg training. Toch wat nerveus, maar er wordt heel rustig op gebouwd naar het moment van afrijden. Ik heb me geen moment opgejaagd gevoeld. Na 8 lessen was ik er klaar voor en op moment van schrijven ben ik net een halfuurtje in bezit van mijn motor A rijbewijs. Rijschool Hanodrive bedankt!

Hidde Theunissen

Super rijschool!

HanoDrive is een toprijschool die tijd neemt voor de klant. Nieuwe stijl voor oude prijzen.

Pieter

Beoordeel ons!

Verplicht veld