fbpx

Motorrijles

De motorrijlessen worden bij Rijschool HanoDrive gegeven in Vianen.
Wij zijn gespecialiseerd in spoedcursussen, waarmee je binnen maar liefst 1 week jouw rijbewijs kunt halen!

Onze werkwijze

Alles is er bij ons op gericht om zo snel mogelijk het rijbewijs te behalen en dat begint al bij een 2 uur durende intake-les. Aan de hand hiervan kunnen we een goede inschatting maken van het benodigde aantal lesuren, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Tijdens deze les oefenen we ook al meteen enkele examen-oefeningen, zodat je de best mogelijke basis mee krijgt! Wij hebben motoren die geschikt zijn voor zowel het A, A2 als A1 rijbewijs.

Na de les kun je persoonlijk met de instructeur bespreken wat jouw wensen zijn om de opleiding af te ronden. Let erop, voor het motorrijbewijs gelden er 3 examens:

– Theorie examen (ATH)
– Voertuigbeheersing (AVB)
– Verkeersdeelname (AVD)

Het theorie-examen en voertuigbeheersing kunnen meestal meteen na de intake-les ingepland worden. Alsof dat al niet snel is, nemen wij in meerdere regio’s examens af en daarmee worden de wachttijden ook nog eens korter!

De lessen

De lessen voor voertuigbeheersing worden bij ons voor de deur op een afgesloten oefenterrein in Vianen gegeven, dit is meteen ook de locatie waar je terecht kunt voor theorielessen: wel zo handig! Voor het verkeersdeelname examen vinden de lessen plaats in de regio waar het examen gepland is (meestal in de regio Utrecht, Gorinchem, Leusden, Eemnes of Tiel. Doordat deze locaties binnen 30 minuten van onze rijschool liggen, kunnen we meestal ook binnen 1 week een examenplek reserveren!