HanoDrive, elke dag afrijden!

Hanodrive bedankt!

Na helaas een nare ervaring bij mijn vorige rijschool, ben ik via via overgestapt op Hanodrive.
Al vrij snel was daar mijn vertrouwen in het rijden terug, heb ik een fijne rij ervaring mogen opdoen en is mijn rijvaardigheid enorm verbeterd.
Met dank aan een vrije directe, stabiele en comfortabele instructeur die het uiterste uit jou weet te halen. Wat mij betreft een echte aanrader!

Hanodrive bedankt voor de fijne lessen!

Shirley

Geslaagd autorijbewijs dankzij Hanodrive!

Ik heb zeer prettig les gehad. Er werd de tijd voor me genomen en moeite gedaan om me alles goed en duidelijk uit te leggen. Ben goed klaargestoomd. Bedankt voor de fijne lessen!!

Jamona

zeer goede rijschool echt een aanrader

Bij Ran en Roy mijn motorrijbewijs gehaald in 2 weken tijd. ze zijn erg flexibel met het inplannen van lessen en examens.
op het bedrijf hangt echt een familie sfeer en heb dit als zeer prettig ervaren.
kortom goede rijschool en zeer gastvrije medewerkers.
echt een aanrader om er te gaan lessen!

Ran en Roy nogmaals bedankt!

Tom

Dhr.

Bij Roy en Ran mijn motor rijbewijs gehaald in 3 weken. In leuke sfeer lessen en ook leuk om te doen. Kritisch lesgeven om te zorgen dat je het rijbewijs ook haalt! Mooie nieuwe weg lesmotoren om mee te rijden. Aanrader!

Dick

Geslaaagd

Rano is een hele goede leermeester in auto en motor less heb me rijbewijs in 1x gehaald leuke tijd gehad gwn een super rijschool dikke aanrader

Michael

Fijne rijschool

Wij hebben binnen korte tijd allebei ons motorrijbewijs kunnen halen, fantastisch! Hele vakkundige instructeurs, daarnaast ook een plezierige manier van leren.
Verder hele flexibele tijden waardoor wij met ons drukke werk- en privéleven de rijbewijzen alsnog zeer vlot (binnen 4 weken) hebben kunnen halen.

Een echte aanrader voor iedereen die op een vakkundige, leerzame en vooral ook leuke manier zijn of haar motorrijbewijs wil halen!

Lisette en Kevin

Hartelijk dank!

Iedereen kan bij deze rijschool goed leren rijden!
Iedereen zal hier professioneel, maar ook met veel respect en geduld geholpen worden.
Veel succes , Hanodrive!

Svitlana

top rijschool!

hele goede rijschool met goede instructeurs!
alles in 1 keer gehaald
top!!

bradley

motorrijbewijs

top rijschool goede begeleiding snel mijn rijbewijs alles in 1x

steven meesters

Goed geholpen!

Perfect, snel en vakkundig geholpen door het team van Hanodrive. Echte vakmensen met passie voor motorrijden!

Tim Boonsma

perfect rijschool!!

ik ben zeer tevreden met de resultaat! motorrijbewijs binnen, dat kan bij hanodrive op minimaal termijn!

het zijn goede instructeurs zeker een aanrader.

ilias

motor

binnen twee weken deel 1 en 2 in een keer behaald, duidelijk motorijschool erg kritisch maar goeie lessen.
belangrijk goed luisteren nu snap ik waarom kortom doen als je een motorrijschool zoekt.

driss

Awesome

Geweldige rijinstructeurs, flexibel tijden en mooie prijs. Ik ben zeer snel geslaagd bij deze heren. Een echte aanrader voor iedereen.

Michel

TOPTOP!!!

Heerlijke les, zeer goede uitleg van alle instructeurs, en niet te vergeten fijne motors.

Makkelijk je afspraken in te plannen.!!

Bilal

Motorrijbewijs

Prima rijschool!
Erg duidelijk en snel!(verwacht je niet van een Surinamer Haha)
Binnen 9 dagen me rijbewijs.
Tevreden klant! Aanrader!!

Jeffrey

Motorrijbewijs

Snel me motorrijbewijs gehaald bij rijschool hanodrive??

Jordi

Zeer snel geslaagd voor het motorrijbewijs.

Ik ben naar een tip van een goede vriend van mij naar rijschool Hanoman gegaan voor het motorrijbewijs A. Daar uitgelegd te hebben dat ik het liefst gister mijn rijbewijs al wilde hebben zijn we een plan gaan samenvatten. De volgende dag kon ik gelijk aan de slag!!
Na 8 uur intensief geoefend te hebben met zeer goede begeleiding ben ik geslaagd voor het examen voertuig beheersing. Na nog eens 13 uur geslaagd voor mijn verkeersdeelneming. Al met al binnen 2 weken geslaagd voor alles!!

Positieve punten zijn:
Goede begeleiding
Erg leuke sfeer
Eigen terrein om te oefenen
En zeer snel het rijbewijs!

Aanrader!!!

Michael van Hattem

BE in een dag !!!

Hanodrive is naar mijn mening de beste rijschool van de regio. Al mijn rijbewijzen hier gehaald in een zeer korte tijd.
Onlangs mijn BE gehaald in een dag bij Hanodrive.
Hanodrive is een rijschool die de tijd voor je neemt om alles goed over te brengen. Eerlijk, goed en geen fratsen. Al mijn familie en vrienden hebben hier afgereden met top resultaten. Goed werk, ga zo door.

Brahim Benkaddour

geslaagd voor auto rijbewijs

Mijn naam is Mohamed Rakdou. 2 X GEZAKT Bij een andere rijschool. Ik werd doorverwezen naar Hanodrive en ik heb 3 lessen gereden daarna gelijk examen en ik ben geslaagd. echt een top rijschool ook heel zakelijk. Zeker een aanrader!!!

Mohamed Rakdou

Top rijschool

Nadat ik gezakt was via een andere rijschool en me examen pas 2 maanden later geboekt kon worden kwam ik via via in contact met Hanodrive, deze mensen hebben ervoor gezorgd dat ik een paar dagen later me rijbewijs binnen had. Super service en elke dag examen als je dat wilt. Helemaal goed

Erik

Motor A2

Na een aanbeveling heb ik de overstap gemaakt van een andere rijschool naar Hanodrive. Ik ben vorige week vrijdag begonnen met lessen. Ik heb 3 lessen gehad. Het is nu donderdag en ik ben geslaagd voor mijn motorrijbewijs. Tijdens de eerste les had ik al meer plezier in het lessen dan bij mijn vorige rijschool. Ik vindt Hanodrive een eerlijke en betrouwbare rijschool die je niet onnodig lang laat lessen. Ik raadt iedereen aan om hier te lessen. De instructeurs hebben veel ervaring en weten dit uitstekend over te brengen.

De kwaliteit prijs verhouding van deze rijschool is uitmuntend.

Ran, ontzettend bedankt voor de moeite die u heeft gedaan om mij zo snel te laten slagen.

Girdhari

Geslaagd voor de motor!

Vandaag geslaagd voor de verkeersdeelneming. Zo blij!
Het complete pakket is nu binnen. En dat is gelukt door de prettige en rustige begeleiding van Roy en Ran.
Bedankt mannen!

Tanya Hulshof-Verheij

motorrijbewijs

De eerste dag had ik gelijk een goed gevoel bij Hanodrive rijschool .
Door mijn examen vrees is het voor mij erg moeilijk om met een rustig gevoel op te gaan voor het examen.
Hanodrive heeft veel tijd en energie gestoken in mij om mij toch zover te krijgen dat ik vandaag geslaagd ben voor het rijbewijs A.
Ran , Roy en Krishant heel erg bedankt voor alles.
Vincent Kraaijkamp

Vincent Kraaijkamp

Flexibel en doelgericht

Allereerst wil ik rijschool Hanodrive bedanken voor de super begeleiding. Ik kwam binnen met “nul” ervaring en mocht afgelopen week mijn rijbewijs in ontvangst nemen. Ik zou graag iedereen die een druk bestaan heeft rijschool Hanoman adviseren. In de avond uren kon ik er altijd lessen. Nu op naar het volgende hoofdstuk, mijn motorrijbewijs.

Mike Reijnders

Super snel afrijden bij Hanodrive

Na de eerste keer niet te zijn geslaagd voor mijn A2 (getrapt) examen kwam ik terecht bij rijschool Hanodrive. De eerste indruk was gelijk goed. Bij Hanodrive nemen ze de tijd voor je, en leggen ze alles rustig uit. Het was erg fijn dat ik zo snel af kon rijden na de eerste keer te zijn gezakt voor het examen. Hierdoor kan ik dit jaar nog genieten van het rijden op mijn nieuwe A2 motor. Ik wil Hanodrive daarom enorm bedanken!

Mike

Betrouwbare en snelle rijschool met een hands-on-mentaliteit!

Via mijn vader kwam ik terecht bij de rijschool van Hanoman. Ik had al meerdere rijscholen gesproken, maar die konden pas over 10 weken afrijden, en er was geen enkele mogelijkheid tot eerder, want volgens hen was er geen plaats bij het CBR. Ik ging langs bij hanodrive en ik legde het verhaal uit. Hanodrive vertelde dat ik al binnen twee weken mijn rijbewijs kon halen en zelfs nog eerder! Hier stond ik eerst versteld van en geloofde het eerst eigenlijk niet(excuses daarvoor;)), maar het is echt zo!!! Bij Hanodrive kun je iedere dag afrijden.
Wat vond ik dit fijn, aangezien ik nu nog twee weken vakantie had en het mooi in deze twee weken kon halen. Diezelfde dag kon ik al starten met de voertuigbeheersing en een halfuur nadat ik binnen was gelopen, zat ik al op de motor. Alles werd duidelijk en goed uitgelegd. Drie dagen hierna kon al het AVB examen worden ingepland en na een aantal lessen slaagde ik de eerste keer. Daarna heb ik een aantal dagen les gehad op de weg, en kon ik ook binnen één week afrijden, wat bij geen enkel ander rijschool mogelijk was. Ook dit haalde ik in één keer. Al met al, zeer tevreden over deze rijschool. Men hanteert hier een echte hands-on-mentaliteit, zijn erg flexibel, en hebben gewoon een echt goede service. Samengevat ben ik meer dan tevreden en raad ik iedereen aan om hier in opleiding te gaan om snel en veilig je motorrijbewijs te halen! Hanodrive Bedankt!!!

Anne de Leeuw

WAT EEN TOP RIJSCHOOL ?

Vandaag mijn motorrijbewijs gehaald in 1x . Ben via via terecht gekomen bij rijschool hanodrive , er word op een zeer goede manier les gegeven , maar dat kan ook bijna niet anders de beste heren zitten meer dan 25jaar in het vak , en dat is goed terug te zien ! ik raad het iedereen aan . Ik wil jullie graag bedanken voor de zeer prettige rijopleiding ,
Groet een tevreden klant !

Youssef

Motorrijbewijs!, SUPER SNEL!!

Ik kreeg de tip van 2 familieleden om mijn motorrijlessen bij Rijschool Hanodrive Vianen te nemen. Doordat zij zeer goede ervaringen hadden met de rijschool heb ik het advies opgevolgd en een proefles gepland. Ik voelde me direct op mijn gemak. Heel fijn dat er heel flexibel rijlessen ingeroosterd kunnen worden. Ik kom zelf uit Rotterdam en ben ongeveer een uur onderweg naar de rijschool, het was dus heel fijn om op één dag meerdere uren te lessen. Op mijn verzoek heeft Roy Hanoman mij binnen 2 dagen klaargestoomd voor het avb examen die ik in één keer gehaald heb. Roy gaf mij uitstekende tips en liet precies zien hoe de oefeningen uitgevoerd dienen te worden. Daarna heb ik een theoriecursus bijgewoond, ook dit was zéér leerzaam! Ik kreeg een theoriepakket mee om thuis te studeren, 3 dagen later…geslaagd voor de motortheorie! De lessen op de weg gingen in het begin wat minder goed, ik had moeite om de juiste kijk momenten te kiezen, Ran Hanoman heeft meerdere keren de tijd en moeite genomen om mij dit uitvoerig uit te leggen en te laten zien.
De ervaring van de instructeurs spat er vanaf.
Gouden tip om hier mijn motorrijbewijs te halen! Bedankt Rijschool Hanodrive!!

Diego Madretsma

Diego Madretsma

Motor

Na 20 jaar toch terug gekomen bij hano(man)drive. Wat toen als een gastvrije rijschool was is in de jaren erna niet verandert, en nu toch dolgelukkig met het toevoegen van de A aan me rijbewijs, behulpzaam aardig en alles stellen ze in het mogelijk om jou zo snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen, hanodrive, heel hartelijk bedankt mvg Marc Abeleven

Marc Abeleven

Ervaring motor examen Utrecht bij Hanodrive

Ik was op zoek naar een rijschool in Utrecht. Vanwege goede ervaringen die ik om mij heen hoorde over Rijschool Hanodrive Vianan uiteindelijk voor hun gekozen. Een goede keuze! In eerste instantie pakte Roy vakkundig mijn bijzondere verrichtingen op. Na 6 lessen kon ik deze bij het CBR halen. Hierna met Ran en Kris de weg op voor de motor weg training. Toch wat nerveus, maar er wordt heel rustig op gebouwd naar het moment van afrijden. Ik heb me geen moment opgejaagd gevoeld. Na 8 lessen was ik er klaar voor en op moment van schrijven ben ik net een halfuurtje in bezit van mijn motor A rijbewijs. Rijschool Hanodrive bedankt!

Hidde Theunissen

Super rijschool!

HanoDrive is een toprijschool die tijd neemt voor de klant. Nieuwe stijl voor oude prijzen.

Pieter

Beoordeel ons!

Verplicht veld